Kurser

Bon appétit !

DKK 1.200

Kategori:

Beskrivelse

Bon appétit !

La cuisine, les traditions, les restaurants

Vi dykker ned i fransk madkultur og udbygger vores viden og ordforråd indenfor dette tema. Centrale emneområder og spørgsmål er for eksempel:

Kan du lide at lave mad? Forklar hvorfor eller hvorfor ikke. Nogle mennesker finder, at madlavning er en slags terapi. Hvad betyder det for dig?

Køber du ofte ’prêt à emporter’ (take away) – eller tager du tit ud at spise? Kan du anbefale gode spisesteder? Har du haft særligt gode madoplevelser i udlandet?

Kender du nogle gode retter, for eksempel nogle specialiteter fra Frankrig eller fransktalende områder? Vi kigger på franske traditioner indenfor madkultur og sammenligner med danske eller andre landes traditioner. Vi snuser også til berømte franske kokke, restauranter og konditorier.

Og hvad med vinen? Går du op i at finde den rette vin til maden? Spiller vin overhovedet en rolle for dig, og hvilken type vin kan du bedst lide?

Ser du nogle gange madprogrammer i TV? Måske kan du anbefale et program? Finder du i stedet inspiration i kogebøger eller på Internettet? Og hvad med sund mad – hvad er det for dig? Hvad er dit forhold til at spise kød, være vegetar, pescatar eller veganer?

Har du gode erfaringer med at lave mad med eleverne? Måske har du nogle opskrifter, der fungerer godt i skolekøkkenet eller idéer til ’klassens franske café’?

Her indsættes zoom-link

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop